Meny

– Ødegaard teller timene

Martin Ødegaard blir presentert som Real Madrid-spiller torsdag, skriver avisen Marca. (Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den spanske storavisen Marca skriver at Martin Ødegaard blir presentert som Real Madrid-spiller foran publikum på Santiago Bernabéu torsdag.

Det betyr at det norske stortalentet etter alt å dømme får en presentasjon på linje med de andre stjernene i Real Madrid.

Ifølge Marca planlegger klubben en spektakulær presentasjon.

– Martin Ødegaard teller timene som gjenstår til han lander i Madrid, kledd i formelle klær før han tar på seg klubbens hvite førstelagsdrakt, skriver journalisten Rubén Jiménez.

Han legger til at det er en drøm som går i oppfyllelse for 16-åringen som har tatt Fotball-Europa med storm de siste månedene.

Stor begivenhet

I Real Madrid, og Spania generelt, er det vanlig at nye spillere blir presentert foran fansen på klubbens stadion. Det ble godt eksemplifisert da Fernando Torres tidligere i måneden kom tilbake til Atlético Madrid og ble hyllet av over 45.000 tilskuere på Vicente Calderón.

Normalt består presentasjonen av en fotoseanse og litt triksing for kameraene. Billettene til arrangementet er som regel gratis. Da Cristiano Ronaldo ble presentert i 2009 skal det ha vært over 80.000 tilskuere til stede.

Tirsdag skrev Drammens Tidende at Ødegaard ikke reiser til Madrid før torsdag av praktiske årsaker. Ifølge Marca kommer midtbanemannen til den spanske hovedstaden «i løpet av de kommende timene».

Les også: Martin Ødegaard (16) nærmer seg verdens dyreste lag

Glade fans

Avtalene mellom Strømsgodset og Real Madrid skal ha blitt inngått i løpet av mandag da partene møttes i København. Det er enighet i spanske medier om at Ødegaard vil koste Real Madrid fire millioner euro (35 millioner kroner) – i første omgang.

Real-supporterne rundt om i Madrid er allerede i ferd med å trykke den unge nordmannen til sitt bryst. Klubbmedlemmer NTB har snakket med beskriver ham som ekstraordinær og sier tilhengerne er svært glade for at Ødegaard kommer til klubben.

Selv om han trolig skal spille for 2.-laget Real Madrid Castilla den første tiden, får Ødegaard en smak av stjernelivet allerede torsdag.

Les også: Ødegaard kan få startlønn på 20 millioner

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus