Meny

City snublet mot Everton

Ross Barkley i duell med tre Manchester City-spillere. Kampen endte 1-1. Foto: Phil Noble / Reuters / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester City tok ledelsen, men klarte ikke å holde lenge på den da laget spilte 1-1 mot Everton lørdag.

Et drøyt kvarter før slutt stanget Fernandinho gjestene i føringen, men kun fire minutter senere var også Steven Naismith frampå med pannebrasken. Han ekspederte et lekkert innlegg fra Leighton Baines i mål.

– I første omgang hadde vi klare sjanser. I annen omgang forbedret Everton seg, fikk muligheten til å utligne og tok den, sa Manchester City-sjef Manuel Pellegrini etter kampen.

Chelsea i tet

Før lørdagens runde i engelsk fotball var det kun alfabetet som skilte Chelsea og Manchester City i toppen av Premier League. Manchester Citys poengtap mot Everton gjør at Chelsea, med sin 2-0-seier over Newcastle, leder serien med to poeng.

Everton på sin side tok sitt første poeng etter fire strake tap.

– Vi er på vei tilbake til nivået vi vet vi har, men når man er i en periode med dårligere resultater er det vitalt med et positivt resultat. Å få uavgjort mot et lag med selvtillit og gode resultater er positivt med tanke på hvordan vi oppnådde det, sa Everton-manager Roberto Martínez.

Agüero tilbake

Eneste lyspunkt for Manchester City må være at Sergio Agüero er tilbake i aksjon. Argentineren ble byttet inn snaue 25 minutter før slutt.

Argentineren, som har sett Citys seks siste Premier League-kamper fra sidelinjen, klarte likevel ikke å ordne borteseier.

– Det er viktig at Sergio Agüero er tilbake. Han er en veldig viktig spiller for laget, sa Pellegrini.

Citys midtbanemann Yaya Touré vil for øvrig være utilgjengelig for de regjerende seriemestrene fremover. Han representerer Elfenbenskysten i Afrikamesterskapet.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus