Meny

Glohete Ødegaard rett i Real-bussen

Martin Ødegaard forlater Vicente Calderon stadion og går i Real Madrids spillerbuss etter å ha sett cupkampen mot Atlético Madrid onsdag. (Foto: Cornelius Poppe, NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Martin Ødegaard forlot Vicente Calderón stadion onsdag i Real Madrids lagbuss. Dermed greide han å lure seg forbi norsk presse både på vei inn og ut.

16-åringen og pappa Hans Erik var til stede under byderbyet mot Atlético i den spanske cupen. De så Real Madrid gå på sitt annet tap (0-2) på like mange kamper i 2015, etter at laget avsluttet fjoråret med en historisk seiersrekke på 22 kamper.

Det norske stortalentets tilstedeværelse fikk betydelig oppmerksomhet i Spania, ikke bare fra de snaut 20 norske journalistene som er på plass i Madrid. Flere tilskuere flokket seg utenfor VIP-utgangen etter kampen.

Omtrent sist ut derfra kom Ødegaard sprintende, med hetten trukket godt ned over hodet. De frammøtte fikk bare et lite glimt av norsk fotballs heteste navn.

På trening

Ødegaard har vært på besøk i Real Madrid siden tirsdag, og han skal torsdag trolig være med på med A-lagets lukkede trening.

Han trente ifølge spansk presse med klubbens B-lag onsdag. Det trenes av Zinedine Zidane.

Tirsdag kveld dro Martin Ødegaard og faren til den spanske hovedstaden i et privatfly fra Rygge. Også fotballagent Tore Pedersen var med på turen til Spania.

Pappa Ødegaard satt sammen med sønnen på tribunen onsdag, men var ikke med ham inn i Real Madrids lagbuss. Der satt også flere tilsynelatende prominente gjester av klubben.

Les også: Ekspert om Ødegaard: – Sykt, surrealistisk og uvirkelig

Ettertraktet

Ryktene har florert om at 16-åringen er på vei til å skrive under for Real Madrid, men turen skal ha vært planlagt en stund.

Det er likevel liten tvil om at den spanske storklubben ligger langt framme i feltet i jakten på Strømsgodset-juvelen.

Familien Ødegaard har tidligere sagt at han vil ta klubbvalget i løpet av januar. En rekke storklubber i Europa er ute etter drammenserens underskrift.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus