Meny

DT: Ødegaard har ikke bestemt seg

Martin Ødegaard nærmer seg en overgang til Real Madrid. (Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Martin Ødegaard er på besøk hos Real Madrid, men ifølge Drammens Tidende kommer stortalentet ikke til å skrive under for den spanske klubben onsdag.

Lokalavisen skriver at besøket i Madrid har vært planlagt en stund, og at det er siste del av 16-åringens klubbturné i Europa.

En «sentral kilde» opplyser til Drammens Tidende at familien Ødegaard ikke har bestemt seg for klubb ennå. Etter besøket i Madrid er det ventet at de vil ta avgjørelsen om hvilken klubb som blir neste stoppested for unggutten.

VG meldte tirsdag kveld at Martin Ødegaard og faren ble hentet med privatfly på Rygge. Agent Tore Pedersen, som har formidlet kontakten med spanjolene, var også med på turen.

Ifølge DT skal Ødegaard trene med Reals førstelag de neste tre dagene.

– Martin har fått fri fra trening fram til mandag. Mer enn det vil jeg ikke kommentere, sier Strømsgodsets sportssjef Jostein Flo til avisen.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus