Meny

Ekspert om Ødegaard: Sykt, surrealistisk og uvirkelig

Martin Ødegaard er ifølge VG svært nær en overgang til Real Madrid. (Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dersom Martin Ødegaard er tilbake i Madrid, vil en overgang presenteres i løpet av inneværende uke, tror C More-ekspert Petter Veland.

– Real Madrid har for vane å presentere spillere dagen etter at overgangen er i boks og kommunisert offentlig. Dersom opplysningene stemmer, vil jeg tro at det er klart i løpet av uka, sier Veland til NTB.

– Det er ingen som tjener på at det drøyer. Jo fortere man får en avklaring, jo bedre er det. Sannsynligvis vil også Martin få mer beskyttelse fra mediene i sin nye klubb. Han vil nok bli mindre tilgjengelig, fortsetter han.

Eksperten på spansk fotball er blitt nedringt av norske medier siden VG tirsdag meldte at Ødegaard var på vei til Madrid. Likevel er han langt ifra lei av å prate om stortalentet.

– For det første er det sykt. For det andre er det surrealistisk. For det tredje er det uvirkelig. I denne sammenheng er dette det største i norsk fotball gjennom tidene. Uansett hvordan det går, kommer han styrket ut av det. Han kommer til å få en hverdag som er helt fantastisk, mener Veland.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus