Meny

– Martin Ødegaard i Madrid for kontraktsforhandlinger

Foto: NTB Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Martin Ødegaard landet tirsdag kveld i Madrid. Den norske 16-åringen skal være nær en overgang til Real Madrid.

Det skriver VG.

Avisen siterer kilder ved Rygge flyplass som skal ha sett Strømsgodset-juvelen, pappa Hans Erik og agent Tore Pedersen ta plass i et privatfly ved 19.30-tiden tirsdag kveld. Neste stopp skal ha vært Madrid.

Ødegaard har de siste månedene besøkt en rekke internasjonale toppklubber.

Denne gangen mener VG å vite at formålet med besøket i den spanske hovedstaden er å komme til enighet med Real Madrid om en overgangsavtale.

Martin Ødegaard skal være forespeilet en plass i storklubbens A-stall, og Real-ledelsen skal allerede ha trykket opp drakter med nordmannens navn på ryggen for å understreke sin interesse for 16-åringen.

Tidenes yngste norske landslagsspiller har besøkt blant annet Manchester United, Liverpool, Barcelona, Bayern München, Arsenal og Machester City siden sesongslutt i Tippeligaen.

I tillegg til å bli tidenes yngste spiller på det norske landslaget, ble Ødegaard i 2014 også historiens yngste målscorer i eliteserien, samt yngste spiller i en EM-kvalifiseringskamp.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus