Meny

Fikk servert kaffe under kamp

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Serena Williams slet mot langt dårligere Flavia Pennetta helt til hun bestilte, fikk servert og drakk en kopp kaffe - midt under kampen.

Kanskje verdens beste tennisspiller Serena Williams så ut til å gå på en kjempesmell mot italienske Flavia Pennetta i Hopman cup. Den amerikanske tennisstjerna tapte første sett 6-0, altså uten å vinne ett eneste game.

På tennisspråket kalles det en bagel når du taper sett uten å vinne et game, og hva gjør seg til en bagel? Jo, en kaffekopp.

Williams kom med den uvanlige forspørselen til dommeren om det var mulig å få en kaffe, noe hun fikk. Om det var koffeinet som gjorde susen er uvisst, men Pennetta fikk det tøffere i de to påfølgende settene og tapte til slutt kampen 0-6, 6-3, 6-0.

– Jeg slet med jetlag og Flavia spilte godt. Jeg trengte en kaffe, og uansett hva slags kaffe det var, så var den god, sier Williams ifølge SkySports.

Hopman cup er spillernes oppvarming før Australian Open, årets første virkelig store turnering, starter 19. januar.

Les også: Williams i hardt vær etter voldtekstuttalelser

Se videoen hvor Serena Williams bestiller en espresso:

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus