Meny

Wiggins forlenger med Sky

Bradley Wiggins vant Tour de France i 2012. (Foto: Daniel Sannum Lauten / NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bradley Wiggins har skrevet under en ny avtale med sykkellaget Sky. Kontrakten holder ham i laget ut april i år.

34-åringen skapte historie da han i 2012 ble den første briten til å vinne Tour de France sammenlagt. I løpet av hans tid i laget har han tatt 23 seirer, og i 2013 ble han adlet for prestasjonene på sykkelsetet.

Når kontrakten løper ut, skal han bruke all sin tid på å forberede seg på OL i Rio de Janeiro i 2016.

– Alle vet hva dette laget betyr for meg, og jeg er veldig fornøyd med å ha forlenget kontrakten. Jeg har vært med fra starten og hatt noen fantastiske opplevelser i løpet av min tid her. Jeg håper det fremdeles er noen til i vente, sier Wiggins i en pressemelding.

At kontrakten varer ut april, er slett ikke tilfeldig. Klassikeren Paris-Roubaix arrangeres 12. april, og Wiggins håper på en topplassering.

– Det er et spesielt ritt for meg, og jeg ønsker å gi det en ny sjanse i Sky-fargene.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus