Meny

Mourinho beklager dommerkritikk

José Mourinho tar selvkritikk for dommerkritikken i kjølvannet av FA-cupkampen mellom Chelsea og Watford. (Foto: Eddie Keogh / Reuters / NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Chelsea-manager José Mourinho tar selvkritikk for kommentarene om dømmingen etter 3-0-seieren over Watford i FA-cupen.

Etter kampen mente Mourinho at laget hans skulle hatt straffespark i oppbyggingen til deres andre mål da Craig Cathcart tilsynelatende brukte hånden for å blokkere et skudd fra Diego Costa.

Dommer Kevin Friend skal i ettertid ha forklart Mourinho at han brukte fordelsparagrafen. Det førte igjen til at Loïc Remy scoret kun kort tid etterpå. Den portugisiske manageren erkjenner at kritikken ble feil.

– Jeg vil unnskylde for mine tidligere kommentarer i noen TV-intervjuer. Hva dommeren gjorde, var en god prestasjon. Han så at det var straffe, og han skulle gi det, men så at ballen var på vei til Remy og ventet noen sekunder, sa 51-åringen.

– Han sa til meg at dersom Remy ikke klarte å få kontroll på ballen eller miste den, så hadde han gitt straffe. Jeg klaget, men det var godt dømt av Kevin, fortsatte manageren.

Scoringer av Willian, Remy og Kurt Zouma sørget for 3-0 seier til London-laget og avansement i FA-cupen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus