Meny

Sánchez herjet da Arsenal gikk videre

Alexis Sánchez (t.v.) var igjen stor da Arsenal slo Hull 2-0 i FA-cupens tredje runde. Foto: Suzanne Plunkett / Reuters / NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alexis Sánchez har vært et av få høydepunkt for Arsenal denne sesongen. Søndag storspilte chileneren igjen da Hull ble slått 2-0 i FA-cupen.

Sánchez kom til Arsenal for drøye 400 millioner kroner i sommer, og har så langt vist seg å være verdt pengene.

Angrepsspilleren er lagets toppscorer med 16 mål denne sesongen. I tillegg har han vært Arsenals suverent beste spiller i en ellers trist sesong.

London-klubben er hektet av i kampen om ligagullet, og selv om den er videre i mesterligaen er de langt fra en favoritt. FA-cupen virker som det mest sannsynlige trofeet, og søndag ble Arsenal klare for 4. runde etter å ha slått Hull 2-0.

Les også: Milner reddet City fra cupflause

Det var en reprise på FA-cupfinalen fra i fjor vår, og som da gikk Arsène Wengers menn seirende av banen.

Per Mertesacker fikset 1-0 med hodet etter en corner da det var spilt 20 minutter. Ledelsen var fullt fortjent, og Arsenal burde ledet mer til pause.

Sánchez var svært god kampen gjennom, og åtte minutter før slutt fikk han æren av å fastsette sluttresultatet til 2-0. 26-åringen mottok ballen utenfor 16-meteren, tverrvendte og plasserte ballen bak Steve Harper i Hulls mål.

Les også: Svakt United slet seg videre

Dermed kan Arsenal fremdeles forsvare cupgullet fra i fjor, klubbens eneste trofé siden 2005.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus