Meny

Gerrard ferdig i Liverpool

LEGENDE: Steven Gerrard avslutter Liverpool-karrieren etter snart 17 år og 700 kamper. (FOTO: AP Photo/Clint Hughes / NTB Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fredag bekreftet Liverpool at Steven Gerrard etter sesongn gir seg i klubben, etter nesten 17 år på Anfield.

Torsdag kveld begynte ryktene å svirre om at Liverpool-kapteinen var på vei bort fra Merseyside. Fredag morgen ble ryktene bekreftet.

– Liverpool kan bekrefte at Steven Gerrard forlater klubben etter 14/15-sesongen, skriver klubben på sine nettsider.

Gerrard har spilt for Merseyside-laget siden sin debut i 1998. Siden den gang er det blitt 695 kamper og 180 mål.

– Jeg forteller dette nå slik at manageren og laget ikke blir distrahert av spekulasjoner vedrørende min framtid. Dette har vært den tøffeste avgjørelsen i mitt liv og en som både jeg og familien har brukt mye tid på, sier Gerrard.

34-åringen har ingen planer om å legge fotballkarrieren på hylla, men det er fremdeles usikkert hvor neste stoppested blir for midtbanespilleren.

– Jeg kommer fortsatt til å spille, og selv om jeg ikke kan si noe om hvor det blir, kan jeg si at det blir et sted hvor jeg ikke spiller for en konkurrerende klubb og derfor aldri spiller mot Liverpool. Det er noe jeg aldri kunne forestilt meg.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus