Meny

City på Bony-jakt

Wilfried Bony kan havne i Manchester City. Foto: Rebecca Naden / Reuters / NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Swansea-storscorer Wilfried Bony kan bli Manchester City-spiller. Ivorianeren berget ett poeng da han på overtid utlignet til 1-1 borte mot QPR 1. nyttårsdag.

På Eastlands sliter City med skader på spissene Sergio Agüero, Edin Dzeko og Stevan Jovetic. Ifølge Daily Mail har City innledet forhandlinger med Swansea om angriperen Bony, som kan koste over 25 millioner pund.

Bony, som startet på benken, virket ikke preget av overgangsryktene da han i tilleggstiden sikret ett poeng borte mot QPR torsdag. Etter et innlegg fra Ki Sung-yueng, brukte Bony tåspissen i det som var hans siste kamp før afrikamesterskapet.

Les også: Jumbolaget ødela for Liverpool

Ivorianeren skal også være ønsket av Real Madrid. Ifølge Swansea-formann Huw Jenkins har ingen formelle bud kommet inn.

Kryptisk Pellegrini

Bony vil være borte i store deler av januar på grunn av afrikamesterskapet. 26-åringens rådgivere har allerede vært i samtaler med City-sjefene. Han kan ikke spille for City i Mesterligaen.

– Det er begrensninger på pengebruk og hvilke spillere vi kan bruke i Champions League, så jeg tror ikke det blir et spesielt overgangsvindu for vår del. Vi har muligheter til å gjøre ting. Vi får se i løpet av januar hva vi foretar oss, men vi har ingen store bekymringer, sier City-manager Manuel Pellegrini.

Les også: Lite futt i United

Leroy Fer hadde gitt QPR ledelsen med et langskudd etter 20 minutter. Swansea ble redusert til ti mann fire minutter før slutt da Wayne Routledge ble utvist, men sikret likevel ett viktig bortepoeng i London.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus