Palace har sparket Warnock

Neil Warnock skal ha fått sparken i Crystal Palace. Foto: Andrew Winning / Reuters / NTB scanpix
Neil Warnock skal ha fått sparken i Crystal Palace. Foto: Andrew Winning / Reuters / NTB scanpix

Crystal Palace har bare én seier på de ti siste kampene og ligger tredje sist i Premier League. Lørdag fikk manager Neil Warnock sparken.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

66-åringen ble den første Premier League-manageren som ble sparket denne sesongen. Dermed står Brede Hangelands klubb uten manager.

Keith Millen skal lede Palace-laget mot Queens Park Rangers søndag, melder klubben.

Høydepunktet under Warnock var seieren mot Liverpool i november, men fredag vendte mange supportere ryggen da laget tapte 1-3 hjemme for Southampton.

Warnock startet sin annen periode som manager i Palace i august da Tony Pulis overraskende valgte å gi seg, men under hans ledelse har laget ikke klart å følge opp suksessen fra forrige sesong.

Da ble laget nummer elleve i serien etter at Pulis forvandlet klubben i sesongens annen halvdel.

Han valgte å gi seg på grunn av det han oppfattet som manglende støtte i overgangsmarkedet, og nå må klubben på jakt etter sin fjerde manager på litt over ett år.

Ian Holloway ga seg etter en katastrofal start på Premier League-sesongen i fjor. Etter han har Pulis og Warnock sittet noen få måneder i managerstolen på Selhurst Park.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus