Zuccarello ble straffehelt

Mats Zuccarello avgjorde mot Carolina Hurricanes på PNC Arena Foto: James Guillory-USA TODAY Sports/NTB scanpix

Mats Zuccarello var alene om å score i straffeslagkonkurransen i New York Rangers' 3-2-seier borte mot Carolina Hurricanes i NHL lørdag.

Nordmannen var først ut til å ta straffeslag for bortelaget. Alene med Hurricanes-målvakt Cam Ward var han sikker. Siden vertene hadde innledet med bom, fikk Rangers et lite psykologisk overtak med Zuccarellos straffemål.

Hurricanes klarte ikke å overliste Henrik Lundqvist. Rangers' svenske målvakt sto støtt og ryddet unna alle forsøkene fra hjemmelaget.

– Fortjent seier

Siden Derek Stepan bommet for Rangers, ble Zuccarello den eneste som fikk pucken i nettmaskene i straffeslagkonkurransen.

– Som lag spilte vi veldig bra, og jeg synes vi fortjente å vinne kampen. Det skjedde litt av hvert, men det viktigste er at vi aldri ga opp. Vi fortatte å jobbe hardt og fortjente virkelig å vinne, sa Lundqvist til Rangers' nettsted.

Havnet bakpå

New York Rangers måtte jobbe hardt for sin femte strake seier. Gjestene slo tilbake to ganger etter å ha havnet under. I overtall ordnet J.T. Miller 1-1 på en assist fra Zuccarello tidlig i tredje periode, mens Kevin Klein gjorde 2-2 i det 57.37 minutt.

Det ble ingen mål i forlengningen, og oppgjøret måtte avgjøres på straffer.

Zuccarello var på isen i 20.03 minutter. I tillegg til én assist og et avgjørende straffemål noterte han seg også for to skudd på mål.

Rangers ligger på fjerdeplass i sin NHL-avdeling. Laget har 36 poeng etter 30 kamper.