Meny

Schmid på pallen i Lillehammer

PÅ PALLEN: Jan Schmid ble beste nordmann på tredjeplass i kombinert lørdag. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jan Schmid gikk seg opp fra 12.-plass i hopprennet til 3.-plass i langrenn kombinert da Eric Frenzel og Fabian Riessle sørget for dobbelt tysk.

Nordmannen havnet på pallen for tredje gang i sin verdenscupkarriere. 31-åringen var 1.02 min bak ledende Håvard Klemetsen etter at hopprennet var unnagjort. Sammen med Sindre Ure Søtvik sørget Klemetsen for nordmenn på de to første plassene før langrennet på hjemmebane.

– Jeg holdt meg kald og lå stort sett i ryggen på Watabe de tre første rundene. Etter det var det bare å gi det man hadde ut på sisterunden også, sa Schmid.

Schmid gikk et bra langrenn og tok igjen de fleste av sine konkurrenter foran seg fra hopprennet, utenom Frenzel som vant med 13,3 sekunder. Riessle passerte nordmannen i sporet og kom på 2.-plass, to sekunder bak landsmannen.

Han holdt derimot unna for en jagende Magnus Moan, som havnet på 4.-plass.

Klemetsen ble til slutt nummer fem. Mikko Kokslien gikk seg opp fra en 43.-plass til en 7.-plass. Han var raskest i langrennet.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus