Meny

Marca: – Ødegaard nærmer seg Real Madrid

Martin Ødegaard under privatlandskampen i fotball mellom Norge og Estland på Ullevaal. Nå kan det bli spansk fotball og Real Madrid på 15-åringen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Martin Ødegaard (15) kommer mest sannsynlig til å velge Real Madrid som sin neste arbeidsgiver, skriver spanske Marca.

15-åringen har vært det største samtaleemnet i norsk fotball denne sesongen, og har etter hvert også påberopt seg oppmerksomhet internasjonalt.

Men nå går spekulasjonene om Strømsgodset-spillerens fremtid mot slutten, skal vi tro den spanske avisen Marca.

Ifølge TV 2 skriver avisen at Ødegaard bestemmer seg neste uke. Ledelsen i Real Madrid skal være skråsikre på at gutten fra Drammen velger dem.

Les også: - Ødegaard trente med Liverpool

Hovedstadsklubbens største skrekk er at det hele ender som det gjorde med Neymar. Det brasilianske fotballvidunderet var som ung gutt nærmest klar for de helhvite, men ble aldri Real Madrid-spiller.

Nå spiller som kjent brasilianeren i erkefienden Barcelona.

Martin Ødegaard fyller 16 år den 17. desember. Han skal ifølge Marca være tilbudt en femårskontrakt i Real Madrid, og klubben skal være villig til å matche et hvilket som helst bud på Ødegaard.

Les også: - Manchester United byr på Martin Ødegaard

Ødegaard på nok en Liverpool-trening

Fredag ettermiddag meldte TV 2 at Martin Ødegaard deltok på Liverpools trening også fredag.

Dermed har 15-åringen fått prøve seg på to treninger med Merseyside-laget.

Supertalentet imponerte Liverpools A-lagsspillere på torsdagens trening. På fredag var han nok en gang i aksjon foran manager Brendan Rodgers, og ifølge TV 2 skal han ha gjort sakene sine bra. En tunnel på Joe Allen er blant høydepunktene, melder kanalen.

Ødegaard har aldri lagt skjul på at Liverpool er den klubben som står ham nærmest, men tidligere fredag meldte spanske Marca at Real Madrid etter alt å dømme blir 15-åringens nye arbeidsgiver.

Martin Ødegaard fyller 16 år den 17. desember. Han skal ifølge Marca være tilbudt en femårskontrakt i Real Madrid, og klubben skal være villig til å matche et hvilket som helst bud på Ødegaard.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus