Meny

Rooney ute med kneskade

Wayne Rooney scoret i helgen mot Hull, men måtte stå over Uniteds kamp mot Stoke tirsdag på grunn av skade. (Foto: Darren Staples / Reuters / NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Wayne Rooney måtte stå over Manchester Uniteds kamp mot Stoke tirsdag grunnet en skade i kneet. Det er usikkert hvor lenge spissen blir borte fra fotballbanen.

United-kapteinen skal ha en røntgenundersøkelse av kneet onsdag for å finne ut omfanget av skaden som holdt han borte fra 2-1-seieren mot Stoke.

Landslagskapteinen har vært i strålende form for Manchester-klubben og England den siste tiden. Mot Stoke ble han erstattet av talentet James Wilson.

– Det er kneet hans, men vi må vente til i morgen (onsdag) for å si noe om det fordi man vet aldri med et kne. Etter min mening er det ikke så farlig, men jeg er ingen lege, sa Manchester United-manager Louis van Gaal tirsdag.

Også den argentinske stjernespilleren Ángel Di Maria måtte stå over kampen mot Stoke. Han sliter med en liten strekkskade han pådro seg i oppgjøret mot Hull lørdag.

– Skaden er ikke så alvorlig, men selvfølgelig skal han ikke spille mot Southampton, sa den nederlandske sjefen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus