Meny

Kovacs kan havne i Odd

Peter Kovacs kan ha spilt sin siste kamp i Strømsgodset. Odd kan bli neste stoppested for 36-åringen. (Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Jeg vil gjerne til Odd, sier Peter Kovacs.

Peter Kovacs (36) har slitt med tillit under Strømsgodsets trener David Nielsen. Etter at Marvin Ogunjimi kom til klubben, blir 36-åringen sett på som tredjevalget på spissplass i Drammen, også bak Thomas Sørum.

Nå kan en retur til Skien og gjenforening med trener Dag-Eilev Fagermo bli en realitet, melder Varden.

– Jeg vil gjerne til Odd. De spiller med et 4-3-3-system som passer meg perfekt. Jeg hadde noen fine sesonger i Odd. De kjenner meg, og jeg kjenner dem. Det er ingen gambling fra noen av oss, sier den nær to meter høye spissen til Varden.

Frode Johnsen (40) har ennå ikke bestemt seg for om han tar en ny sesong, og Henrik Kjelsrud Johansen (21) er eneste alternativ på spissplassen i Odd, som skal spille europacup neste sesong.

Kovacs har kontrakt med Strømsgodset i ytterligere en sesong, men ifølge 36-åringen er det rom for at han kan finne seg en ny klubb.

Ungareren scoret 61 mål totalt i cup og serie på sine tre sesonger i Odd fra 2008.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus