Meny

Statsministeren skuffet etter Brann-tap: – Det raknet

Statsminister Erna Solberg med Brann-skjerf rundt halsen før cupfinalen i fotball mellom Molde og Odd på Ullevaal stadion. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Brann må rett og slett bli bedre til å utnytte sjansene sine, sa en skuffet Brann-supporter og statsminister Erna Solberg (H) etter tapet for Mjøndalen.

– Etter det andre målet, raknet det, sa Solberg til NTB.

– Jeg syns det er utrolig trist at Brann ikke skal være med i eliteserien neste år. Men Mjøndalen spilte bedre i dag og fortjente å rykke opp, mener hun.

Sammen med KrF-leder Knut Arild Hareide satt hun i statsministerboligen og holdt seg til hodet da Mjøndalen sendte Brann ned til 1. divisjon onsdag.

– Jeg føler med supporterne og spillerne i dag, sa Solberg.

Statsministeren, som ikke har lagt skjul på at hun støtter sitt lokale fotballag, vakte reaksjoner søndag da hun stilte i Brann-skjerf på cupfinalen selv om det var Molde og Odd som spilte.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus