Nytt tap for Liverpool

Se sammendrag av kampen mellom Crystal Palace og Liverpool. Sammendraget leveres i samarbeid med TV 2.
Se sammendrag av kampen mellom Crystal Palace og Liverpool. Sammendraget leveres i samarbeid med TV 2.

Liverpool tok en tidlig ledelse borte mot Crystal Palace, men endte med å tape 1-3. Det var lagets tredje strake tap i Premier League.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Knapt halvannet minutt var spilt da Rickie Lambert satte inn sitt første seriemål for Liverpool. En fin gjennombruddspasning fra Adam Lallana sendte Lambert alene igjennom, slik at han enkelt kunne trille ballen i mål.

Da så det lyst ut for Liverpool. Men gleden skulle ikke vare lenge. For Crystal Palace svarte ved Dwight Gayle etter 17 minutter. Spissen var først på returen etter et stolpeskudd, og trillet ballen i nær åpent mål fra kort hold.

Mot slutten av kampen falt avgjørelsen. Først sendte Joe Ledley vertene i ledelsen da han satte ballen i mål mellom beina på keeper Simon Mignolet. Like etter økte Palace ledelsen til 3-1 da kaptein Mile Jedinak fikk perfekt treff på et frispark. Det ble også sluttresultatet.

Brede Hangeland spilte 54 minutter for vertene. Han kom inn i midtforsvaret da Damien Delaney ble skadd før pause, og nordmannen fikk et gult kort etter pause. For Hangelands lag var seieren viktig, siden de hadde fem kamper uten seier før søndagens triumf.

For Liverpool fortsetter den svake formen. Rødtrøyene har nå spilt fire seriekamper på rad uten seier, hvorav de tre siste er tapt. Dermed er laget på 11.-plass på tabellen, hele 18 poeng bak serieleder Chelsea.

I samme periode har de også tapt to ganger for Real Madrid i mesterligaen.

Neste forsøk på å snu trenden er borte mot bulgarske Ludogorets i mesterligaen onsdag.

Personvernpolicy