Van Gaal mener en tysker bør vinne gullballen

Manchester United-manager Louis van Gaal håper en tysk VM-vinner mottar Gullballen. Foto: Phil Noble / Reuters / NTB scanpix
Manchester United-manager Louis van Gaal håper en tysk VM-vinner mottar Gullballen. Foto: Phil Noble / Reuters / NTB scanpix

Manchester United-manageren er klar på at årets Gullball-vinner ikke bør hete Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo. Han mener vinneren bør være tysk verdensmester.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Messi og Ronaldo er, nærmest som vanlig, de naturlige favorittene til årets Gullball. Med Messis fire og Ronaldos to har de vunnet de seks siste gangene. Ángel Di María, James Rodríguez og Gareth Bale er andre navn som blir nevnt.

På den 23 mann store listen finner vi også tyske stjerner som Toni Kroos, Philipp Lahm, Thomas Müller, Manuel Neuer, Bastian Schweinsteiger og Mario Götze, og det er en av disse van Gaal vil ha som vinner.

– Man må alltid vinne noe, og det beste å vinne er VM. Jeg håper det blir en tysk spiller fordi de fortjener det, sier nederlenderen til MUTV ifølge ESPN.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus