– Sæternes tar over for Nordlie

Tom Nordlie blir etter alt å dømme erstattet av Bengt Sæternes som hovedtrener i Sandnes Ulf. (Foto: Carina Johansen / NTB scanpix / Reuters / NTB scanpix)
Tom Nordlie blir etter alt å dømme erstattet av Bengt Sæternes som hovedtrener i Sandnes Ulf. (Foto: Carina Johansen / NTB scanpix / Reuters / NTB scanpix)

Tom Nordlie fortsetter ikke som hovedtrener i Sandnes Ulf etter nedrykket til 1. divisjon. Klubben bekrefter samtaler med Bengt Sæternes som hans erstatter.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Selv vil ikke Sandnes Ulf si så mye om trenersituasjonen, men rogalandslaget opplyste søndag kveld at Sæternes er aktuell.

– Vi har vært i samtaler med Bengt, men har ingen flere kommentarer, sier presseansvarlig Morten Wiik Larsen i klubben til NRK.

Det var Aftenposten som først videreformidlet en pressemelding fra Egersund, der det står at Sæternes forlater klubben for å ta over treneransvaret i Sandnes Ulf. Den tidligere angriperen har de siste årene trent Egersund i 2. divisjon.

I pressemeldingen fra EIK står det blant annet følgende: «EIKs hovedtrener de siste to sesongene har valgt å forlate klubben for å bli ny hovedtrener i Sandnes Ulf. Dette på tross av at EIK og Sæternes så sent som i forrige uke signerte en avtale som skulle gjort ham til hovedtrener for EIKs A-lag også i 2015 sesongen. Denne kontrakten blir nå terminert med øyeblikkelig virkning».

Nordlie tok over som Sandnes Ulf-trener i sommer. Han erstattet Asle Andersen, og hadde som mål å berge laget fra nedrykk. Men den oppgaven ble for stor, og rogalendingene hadde allerede rykket ned fra eliteserien før siste serierunde

Sandnes Ulf endte helt sist på tabellen. Klubben fikk tre sesonger på øverste nivå i norsk fotball.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus