Meny

Sagaen om voldtektsdømte Evans fortsetter

Ched Evans ble satt fri sist måned. Da hadde han sonet halvparten av en dom på fem års fengsel, etter å ha blitt dømt for voldtekt av en 19 år gammel kvinne på et hotellrom i mai 2011. Foto: AP / NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sheffield United sier at de lar voldtektsdømte Ched Evans trene med klubben på anbefaling fra fotballspillernes fagforening (PFA).

Evans ble satt fri sist måned. Da hadde han sonet halvparten av en dom på fem års fengsel, etter å ha blitt dømt for voldtekt av en 19 år gammel kvinne på et hotellrom i mai 2011.

Flere røster hevder at Evans ikke bør bli tatt inn i fotballvarmen igjen.

I Sheffield-leiren er meningene delte.

Les også: Tidligere City-spiller dømt for voldtekt

Sheffield United understreker at de lar spillerne trene med dem siden det var Evans' siste klubb før soning, men sier også at de ikke har tatt noen avgjørelse om de skal skrive ny kontrakt med den tidligere walisiske landslagsspilleren.

– Vi lar ham trene med oss på henstilling fra PFA, slik at han kan komme tilbake i form og hjelpe ham til å komme tilbake i arbeid, het det i en pressemelding.

Evans hevder at han er uskyldig dømt.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus