Etterlengtet QPR-løft mot målløse Villa

Etterlengtet QPR-løft mot målløse Villa
Etterlengtet QPR-løft mot målløse Villa
Artikkelen fortsetter under annonsen

Queens Park Rangers klatret mandag opp fra bunnplassen i Premier League med 2-0 over et Aston Villa-lag som har gått over 500 minutter uten scoring.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det ble et lite severdig oppgjør mellom de to mest formsvake lagene i den engelske toppdivisjonen.

Charlie Austins måldobbel var beholdningen for London-publikummet mandag kveld.

QPR-spissen var naturlig nok svært fornøyd med seieren etter at ett poeng glapp på overtid mot Liverpool sist.

– Prestasjonen vi la ned sist helg fortjente poeng. I dag fikk vi det. Det er en stor seier, og vi gjorde en enda bedre kamp enn sist, sa Austin.

Vond rekke

Han gjorde 1-0 på lagets første sjanse i det 17. minuttet. Spisskollega Bobby Zamora dempet ballen for Austin, som satte den inn lavt i målet fra like utenfor 16-meteren.

Villa sløste med de få mulighetene laget fikk, akkurat som i de siste fire kampene. Etter en sterk sesongstart har Birmingham-klubben tapt fem strake kamper.

Som ikke det var nok: Den forrige scoringen kom ved Gabriel Agbonlahor i niende minutt i 1-0-seieren mot Liverpool 13. september. Nesten ni timer med fotball har laget spilt siden den gang.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også: Mourinho frustrert etter poengtapet på Old Trafford

Sjelden triumf

Halvveis i annen omgang kom scoringen som punkterte kampen. Eduardo Vargas fikk godt med plass på høyresiden og slo inn til Austin, som tuppet inn 2-0 ved første stolpe.

Gjestene produserte et par nye sjanser, men det ble bare enda mer tydelig at Paul Lamberts elever må trene på avslutninger.

Med sesongens annen trepoenger er QPR oppe på sju poeng. Bare seiersløse Burnley, som har samlet fire uavgjortresultater, ligger bak Loftus Road-laget på tabellen.