Valdes skal lege skaden i Manchester United

TIL UNITED: Tidligere Barcelona-keeper Victor Valdes er klar for Manchester United. Foto: AP Photo/Manu Fernandez/NTB scanpix
TIL UNITED: Tidligere Barcelona-keeper Victor Valdes er klar for Manchester United. Foto: AP Photo/Manu Fernandez/NTB scanpix

Manchester United-manager Louis van Gaal har tilbudt den spanske keeperen Victor Valdes en mulighet til å trene seg opp i den engelske klubben.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Torsdag ble det kjent at van Gaal skal ha tilbudt 32-åringen muligheten til å få oppfølging av Uniteds medisinske apparat. Når han er kvitt skaden, skal han få trene med klubben, melder klubbens offisielle hjemmeside.

Valdes pådro seg en kneskade i slutten av mars. Keeperen valgte selv å forlate Barcelona da kontrakten hans gikk ut i sommer. Han var nær en overgang til Monaco i juli, men besto ikke legesjekken og sto dermed uten klubben.

Målvakten er også blitt koblet til Liverpool i høst.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus