Meny

Nordhaug tilbake til Sky-laget

Petter Nordhaug etter søndagens VM i sykling. Nå vender rytteren tilbake til Team Sky. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lars Petter Nordhaug (30) skal neste sesong igjen sykle for profflaget Sky.

Han har de to siste årene syklet for Belkin.

– Jeg er stolt, takknemlig og glad for å komme tilbake til Team Sky i 2015-sesongen. Jeg startet min profesjonelle karriere i Sky i 2010 og hadde tre fantastiske år der. Det føles som å komme hjem, sier Nordhaug i en pressemelding fra Sky-laget.

– Jeg lærte veldig mye av laget den gangen. Det gjorde at jeg hadde mitt beste år som syklist i 2012. Jeg ser fram til å begynne der det slapp, sier nordmannen videre.

Han syklet inn til 37.-plass i søndagens landeveisritt under VM i spanske Ponferrada. Tidligere er det kjent at Edvald Boasson Hagen forlater det britiske profflaget til fordel for MTN Qhubeka.

– Vi har alltid hatt en stor supporterskare i Norge. Etter Edvalds avgang, er det flott å få inn en annen nordmann i laget. Vi er glad for at han er tilbake, sier teamsjef Dave Brailsford.

Team Sky har også rekruttert ytterligere fire ryttere fram mot neste sesong. De fire er briten Andrew Fenn, tsjekkeren Leopold König, nederlenderen Wout Poels og iren Nicolas Roche.

Les også:  – Nordhaug kan bli en av de store idrettskjendisene

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus