Meny

Hareide: – Vi har gode sjanser til å slå Olympiakos

Åge Hareide tror på Malmö-seier mot Olympiakos i mesterligaen. Foto: Thomas Johansson / TT / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Åge Hareide frykter ikke greske Olympiakos selv om grekerne slo Atlético Madrid 3-2 i åpningskampen i mesterligaen.

– Jeg tror vi har gode sjanser mot Olympiakos hjemme i Malmö. Her har vi en særdeles bra statistikk fra kvalifiseringen, sa Hareide da han møtte pressen tirsdag ettermiddag.

Norges landslagsspiller Omar Elabdellaoui spiller i Olympiakos.

– De var dyktige mot Atlético, særlig på avslutninger. Samtidig er det slik at Olympiakos ikke er på samme nivå som Juventus. De er mer lik oss. Vi kommer til å dominere kampen. Olympiakos kommer til å få det veldig vanskelig her. Vi har en enorm støtte i Malmö, fortsatte Malmö-treneren foran onsdagens hjemmekamp.

Les også:  Hareide terper taktikk foran Juventus-møtet

Heldig seier

MFF tapte 0-2 mot Juventus i sin åpningskamp. Nordmannen er ikke altfor imponert over grekerne, selv om Olympiakos innledet gruppespillet med seier mot Atlético.

– De er veldig effektive i avslutningsfasen og har spisskompetanse framover. Men Atlético var passive ved 0-1, og to stoppere kolliderte og bød på fritt spillerom på 0-2. Og på 1-3 fikk Mitroglu vende opp aldeles for lett. Han har bare én venstrefot, likevel fikk han vende seg dit uten å bli blokkert. Jeg kan ikke forstå hvorfor Atlético lot det skje, sa Hareide.

Les også:  Hareide: – Det har ikke sunket inn

– Vil vinne hver kamp

Stjernespissen og kapteinen Markus Rosenberg gleder seg til mesterligaåpningen på hjemmebane. Han fortalte at Malmö-spillerne ikke bryr seg om at pressen spekulerer at de håper å ta 3.-plassen i gruppe A.

– Alle hjemmekampene kommer til å bli viktige, for det er her vi har størst sjanse til å ta poengene våre. Samtidig sikter vi ikke mot tredjeplassen, men mot å vinne hver kamp. Vi satser så klart på tre poeng (mot Olympiakos), sa Rosenberg.

Hareide sa at han håper å ha midtbanemannen Markus Halsti klar til onsdagens kamp. Olympiakos mangler på sin side Vassiliki Papantonopoulou, Dimitris Siovas og David Fuster.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus