Meny

Skistyret godkjente Northug-avtale

Bare Petter Northugs signatur mangler før langrennsløperen er klar for å gå verdenscup. Foto: NTB scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alle formelle godkjennelser fra Norges Skiforbund er på plass. Nå mangler bare Petter Northugs signatur før langrennsløperen er klar for å gå verdenscup.

– Skistyret fikk forelagt en skisse til en avtale og den har skistyret gitt samtykke til, sier skipresident Erik Røste til Dagbladet.

Avisen skrev i helgen at Norges Skiforbund og teamet rundt Petter Northug i praksis er enige om rammene for avtalen som gjør at Northug kan gå verdenscup og VM i vinter.

Ifølge Dagbladet har Northug fått tillatelse til å selge Northug-produktene sine hos hovedsponsor Coop gjennom hele sesongen, men langrennsløperen får ikke reklamere for butikkjeden.

Les også: Northug: – Jeg skal gå fort i hele vinter

– Jeg registrerer de signalene skiforbundet gir via Dagbladet før helgen, og kan bekrefte at dialogen har vært konstruktiv så langt. Utover det har jeg ingen kommentarer, sier Northugs manager Are Sørum Langås.

Partene må bli enige om et par små punkter før Northug skriver under på representasjonsavtalen, melder Dagbladet.

Les også: Northug har erstattet millionbilen han vraket

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus