Meny

Røde Rooney beklaget til lagkameratene

Wayne Rooney er utestengt i tre kamper etter den ufine taklingen mot West Hams Stewart Downing. (Foto: Darren Staples / Reuters / NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester United-kaptein Wayne Rooney har bedt lagkameratene om unnskyldning etter at han mistet hodet og ble utvist mot West Ham i helgen.

– Selvfølgelig gjorde jeg det (beklaget seg). Det var sannsynligvis riktig avgjørelse, sier Rooney ifølge BBC.

United må klare seg uten sin kaptein og stjernespiss i de neste tre kampene. Rooney forteller at han ikke vil anke det røde kortet. Dermed kan han først returnere til derbyet borte mot Manchester City 2. november.

Det var tidlig i annen omgang mot West Ham lørdag at Rooney ble utvist. Han var på etterskudd og sparket ut mot gjestenes Stewart Downing.

Heldigvis for 28-åringen klarte lagkameratene å vinne 2-1.

– Jeg så at West Ham-spilleren forsøke å kontre, og jeg prøvde å bryte opp spillet. Men jeg gjorde en feilvurdering. Jeg er bare takknemlig for at guttene klarte å holde på ledelsen, sier Rooney.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus