Meny

Svindal: - Verste treningsleiren i karrieren

Aksel Lund Svindal er misfornøyd med treningsforholdene i september, og kaller landslagets opphold i Argentina for det verste i karrieren.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Aksel Lund Svindal (31) hudfletter skiforholdene han og alpinlandslaget har hatt i Argentina, og kaller oppholdet for den verste treningsleiren noensinne.

- Å ha dårlige forhold i en hel måned er første og forhåpentligvis siste gang for meg, sier alpinist Aksel Lund Svindal på sin blogg.

Han har sammen med alpintlandslaget vært på treningsleir i Argentina i hele september for å finpusse formen før sesongen starter for fullt. Det viste seg å være bomtur for alpinistene.

- Dette må være den verste treningsleieren jeg har vært på, sier Svindal.

Les også:  Svindal jakter OL-gullet som mangler

Trenger snøgaranti

Høstsesongen er både viktig og avgjørende for alpinistene, som i år valgte å legge oppkjøringsperioden til Ushuaia i Argentina. Et sted som vanligvis gir snøgaranti på høstsesongen.

- Er man et sted lenge nok får man til slutt noe godt ut av det. Derfor valgte vi å være der i hele perioden, forteller Svindal.

Årets oppkjøring var likevel noe annet. Høye temperaturer og regnbyger er årsaken til at Svindal nå ser tilbake på sin dårligste sesongoppkjøring noensinne.

Les også:  Derfor reiser Svindal hjem fra OL

Håper på bedre måneder

Med få måneder igjen til sesongen håper likevel Svindal å komme i rute, og forteller at han nå satser på bedre forhold i oktober og november.

- Forhåpentligvis får vi litt kvalitetstrening og en morsom sesong med ski, avslutter alpinisten.

Svindal har hatt en skuffende sesong i 2014, og måtte blant nedturene reise hjem fra OL i Sotsji grunnet sykdom.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus