Meny

Ny Ronaldo-scoring da Real vant

Cristiano Ronaldo fortsetter å banke inn mål for Real Madrid. (Foto: Heino Kalis / Reuters / NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Cristiano Ronaldo fortsatte målformen i Real Madrids bortekamp mot Villarreal lørdag. Gjestene vant 2-0 og innkasserte sin tredje strake serieseier.

Villarreal holdt følge med Real Madrid spillmessig i stor deler av kampen, men manglet effektivitet foran mål. Kampen var så godt som avgjort etter første omgang.

Luka Modric sendte hvittrøyene i ledelsen med et langskudd i det 32. minuttet. Åtte minutter senere doblet Ronaldo ledelsen.

Det skjedde etter at trener Carlo Ancelotti lot angriperne sine bytte posisjoner. Karim Benzema tok kantrollen og serverte Ronaldo i midten. Han scoret sitt 10. seriemål på seks kamper.

Real har plukket tolv poeng fra de første seks serierundene, men er ett poeng bak Valencia, Barcelona og Sevilla, som kjemper om tabelltoppen. Trioen har alle én kamp mindre spilt enn Ronaldos lag.

Barcelona tar imot Granada senere lørdag, mens Sevilla møter regjerende mester Atlético Madrid på bortebane.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus