Meny

N'Gog savnet siden lørdag

Reims' French spiss David N'Gog (i midten) har vært savnet siden lørdag. Foto: François Nascimbeni (AFP Photo)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den tidligere Liverpool-spissen David N'Gog skal være savnet av sitt franske lag Reims. Ingen i klubben har hørt fra spissen siden sist helg, melder TV 2.

Blant andre storavisen L'Equipe skriver også om den mystiske forsvinningen. N'Gog måtte melde forfall til lørdagens bortekamp mot Lorient på grunn av et virus. Siden har han ikke gitt lyd fra seg.

N'Gog ble klar for Ligue 1-klubben i starten av måneden. Klubben har oppsøkt hotellet han har bodd på siden overgangen, men der var det ikke spor etter 25-åringen. Jakten på franskmannen har med andre ord ikke gitt resultater enn så lenge.

For det norske publikummet er N'Gog mest kjent fra sine år i Liverpool, der han scoret 19 mål på 94 kamper fra 2008 til 2011.

For Reims er det foreløpig bare blitt én kamp for angriperen. Han scoret i debuten mot Toulouse 13. september, ifølge TV 2.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus