QPR-stjerne anklaget for ostetyveri

Queens Park Rangers-stjernen Steven Caulker ble anklaget for å ha stjålet smøreost. Foto: Adam Davy (AP Photo)
Queens Park Rangers-stjernen Steven Caulker ble anklaget for å ha stjålet smøreost. Foto: Adam Davy (AP Photo)

Steven Caulker tjener nærmere en halv million kroner i uka i Queens Park Rangers. Nylig ble han urettmessig anklaget av politiet for å ha stjålet en smøreost.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

QPR-stjernen skal ha vært på handletur i en lokal dagligvarebutikk i Surrey utenfor London da den lite hyggelige episoden oppsto. Ifølge rapportene skal Caulker ha kommet ut av butikken med en ost av typen Philadelphia – for deretter å snu og returnere i retning forretningen igjen.

Da dukket brått politiet opp og påførte 22-åringen håndjern, skriver den britiske storavisen The Sun. Historien er blant annet gjengitt i The Guardian.

– Han hadde akkurat gått ut av Tesco Express-butikken da han plutselig snudde og gikk inn igjen. Da kom politiet, hoppet ut av patruljebilen og satte på ham håndjern. Han så ganske forskrekket ut, sier et øyenvitne til avisen – og tilføyer:

– De snakket om en ost – Philadelphia. Mange gutter bivånet det hele fra andre siden av gaten, og de gjenkjente ham (Caulker) umiddelbart. De syntes det hele var kjempemorsomt.

Forvirring

Like artig var nok ikke episoden for hovedpersonen, som etter kort tid ble sluppet fri og fikk reise videre. Etter hendelsen bekreftet en talskvinne for politiet at det likevel ikke var mistanke om noe straffbart forhold.

– Det var forvirring blant butikkpersonalet med hensyn til om han hadde betalt, het det i uttalelsen – som videre fastslo at episoden ble løst på stedet.

Steven Caulker signerte tidligere i år ny kontrakt med Queens Park Rangers. Den skal etter sigende gi midtstopperen en ukelønn på hyggelige 42.000 pund (rundt 440.000 norske kroner).

Osten 22-åringen ble beskyldt for å ha stjålet skal for øvrig ha en prislapp på 1,85 pund – eller rundt 20 norske kroner.

Verken QPR eller Steven Caulker selv har kommentert episoden.

Personvernpolicy