Elyounoussi sendte Molde til cupfinale

Mohamed Elyounoussi ble matchvinner da Molde tok seg til cupfinale med 1-0-seier over Stabæk. Foto: Berit Roald, NTB scanpix
Mohamed Elyounoussi ble matchvinner da Molde tok seg til cupfinale med 1-0-seier over Stabæk. Foto: Berit Roald, NTB scanpix

Stabæk var bare minutter unna å være første lag som holdt nullen mot Molde denne sesongen. Så dukket Mohamed Elyounoussi opp, ordnet 1-0-seier og sendte Molde til cupfinale.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Molde har scoret mål i samtlige kamper denne sesongen, både i eliteserien, cupen og ute i Europa. Mot Stabæk på Nadderud i NM-semifinalen onsdag kveld så det lenge ut til å bli en mørk kveld for det vanligvis solide Molde-angrepet.

Uret på arenaen hadde passert 85 minutter da Mohamed Elyounoussi endelig fikk en ball til å ligge i nettet. Han dunket til og feiet ballen inn i lengste hjørne via stolpen, uten at Mande Sayouba i Stabæk-buret hadde sjans til å redde avslutningen.

Stabæk klarte ikke å heve seg nok til å slå tilbake. Det gjør at Moldes drøm om «The Double» fortsatt lever. At resultatet betydde mye i Romsdalen ga Molde-trener Tor Ole Skullerud ettertrykkelig uttrykk for da sluttsignalet gikk.

Molde-treneren løp forbi reklameskiltene og jublet hemningsløst foran de tilreisende Molde-supporterne.

Molde leder eliteserien med 11 poengs margin på Odd. Hvittrøyene fra Skien møter Sarpsborg torsdag til kamp om hvem som får møte Molde i cupfinalen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus