Meny

Suárez åpnet målkontoen i Barcelona

SCORET: Luis Suárez scoret sine første mål for Barcelona onsdag. Foto: Gustau Nacarino, Reuters / NTB scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Luis Suárez scoret sine aller første mål for Barcelona i en treningskamp mot Indonesias U19-landslag onsdag.

27-åringen brukte bare 13 minutter på å komme i målprotokollen for den katalanske storklubbens B-lag. Suárez ble nydelig frispilt av den kroatiske 18-åringen Alen Lalilovic og satte ballen iskaldt i lengste hjørne bak den indonesiske keeperen.

Senere i kampen scoret måltyven fra Uruguay ytterligere én gang. Han kunne hatt hattrick, men lot Maxi Rolon fastsette resultatet til 6-0 på straffespark.

Mål gjorde for øvrig også Thomas Vermaelen, som i likhet med Suárez ble hentet til Barcelona i sommerens overgangsvindu. Belgieren, med en fortid i Arsenal, ordnet 1-0 med hodet.

«God kamp med Barca B, takk til laget og treneren for muligheten. Venter på å hjelpe lagkameratene», meldte Suárez på Twitter etter kampen.

Luis Suárez ble utestengt fra all fotballrelatert aktivitet i fire måneder som følge av at han bet Italias Giorgio Chiellini under sommerens VM-sluttspill i Brasil. Barcelona valgte å anke straffen til Idrettens Voldgiftsrett (CAS). Der ble lengden på utestengelsen opprettholdt, men Suárez ble gitt adgang til å spille treningskamper for sin nye arbeidsgiver.

Måltyvens første offisielle kamp for Barcelona blir El Clasico-møtet med Real Madrid 25. oktober.
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus