Suárez åpnet målkontoen i Barcelona

SCORET: Luis Suárez scoret sine første mål for Barcelona onsdag. Foto: Gustau Nacarino, Reuters / NTB scanpix
SCORET: Luis Suárez scoret sine første mål for Barcelona onsdag. Foto: Gustau Nacarino, Reuters / NTB scanpix
Artikkelen fortsetter under annonsen

Luis Suárez scoret sine aller første mål for Barcelona i en treningskamp mot Indonesias U19-landslag onsdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

27-åringen brukte bare 13 minutter på å komme i målprotokollen for den katalanske storklubbens B-lag. Suárez ble nydelig frispilt av den kroatiske 18-åringen Alen Lalilovic og satte ballen iskaldt i lengste hjørne bak den indonesiske keeperen.

Senere i kampen scoret måltyven fra Uruguay ytterligere én gang. Han kunne hatt hattrick, men lot Maxi Rolon fastsette resultatet til 6-0 på straffespark.

Mål gjorde for øvrig også Thomas Vermaelen, som i likhet med Suárez ble hentet til Barcelona i sommerens overgangsvindu. Belgieren, med en fortid i Arsenal, ordnet 1-0 med hodet.

«God kamp med Barca B, takk til laget og treneren for muligheten. Venter på å hjelpe lagkameratene», meldte Suárez på Twitter etter kampen.

Luis Suárez ble utestengt fra all fotballrelatert aktivitet i fire måneder som følge av at han bet Italias Giorgio Chiellini under sommerens VM-sluttspill i Brasil. Barcelona valgte å anke straffen til Idrettens Voldgiftsrett (CAS). Der ble lengden på utestengelsen opprettholdt, men Suárez ble gitt adgang til å spille treningskamper for sin nye arbeidsgiver.

Måltyvens første offisielle kamp for Barcelona blir El Clasico-møtet med Real Madrid 25. oktober.