Ronaldo gjorde opp for seg

Cristiano Ronaldo holder matchballen etter å ha scoret fire mål for Real Madrid mot Elche tirsdag. Foto: Sergio Perez, Reuters / NTB scanpix
Cristiano Ronaldo holder matchballen etter å ha scoret fire mål for Real Madrid mot Elche tirsdag. Foto: Sergio Perez, Reuters / NTB scanpix

Cristiano Ronaldo var skyld i Elches tidligere ledermål tirsdag. Han gjorde opp for seg med fire mål i Real Madrids 5-1-seier.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Portugiseren felte Pedro Mosquera etter et snaut kvarter, og Edu Albacar sendte straffesparket i mål bak debutanten Keylor Navas, som fikk tillit på bekostning av en i det siste ofte usikker Iker Casillas.

Real Madrid har vist seg sårbar bakover i starten av sesongen, men desto giftigere framover i de siste kampene. Etter 5-1 mot Basel i mesterligaen og 8-2 mot Deportivo La Coruña i serien den siste uken skulle trenden slå til igjen.

Gareth Bale brukte bare fem minutter på å utligne med hodet på innlegg fra James Rodríguez, og så startet Ronaldo sitt målshow.

Ledermålet i det 28. minutt scoret han på et svært billig straffespark. Marcelo burde vært straffet for filming da han lurte dommeren i en duell med Mosquera.

Fire minutter senere nikket Ronaldo inn 3-1 på innlegg fra Marcelo. Flere mål ble det ikke før i kampens siste ti minutter, men da ble Ronaldo felt av Mario Pasalic og fullførte sitt hattrick på straffe.

På overtid fastsatte Ronaldo resultatet, og han er dermed oppe i sju seriemål på fire dager etter å ha gjort hattrick også i lørdagens seier mot Deportivo.

Real Madrid er tross sine sterke resultater den siste uken tre poeng bak serieleder Barcelona, som også har en kamp mindre spilt. Serielederen møter Málaga onsdag.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus