Tevez fortsatt ute i kulden

Carlos Tevez får ikke det landslagscomebacket han hadde ønsket seg. (Foto: Stefano Rellandini, Reuters / NTB scanpix)
Carlos Tevez får ikke det landslagscomebacket han hadde ønsket seg. (Foto: Stefano Rellandini, Reuters / NTB scanpix)

Argentinske medier har spekulert høyt i et snarlig landslagscomeback for Carlos Tevez, men mandag ble han vraket igjen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Spissveteranen fikk aldri tillit av tidligere landslagssjef Alejandro Sabella og måtte følge sommerens VM-sluttspill fra TV-stolen. Nå er Sabella erstattet av Gerardo Martino, som i forrige uke signaliserte at Tevez kunne være på vei inn i varmen igjen.

Spekulasjonene skjøt ytterligere fart mandag da visepresident Juan Carlos Crespi i Det argentinske fotballforbundet bekreftet at det var søkt om visum for Juventus-spissen til Kina. Opplysningen framkom i et intervju med den argentinske avisen Clarin.

Da troppen til kampene mot Brasil og Hongkong ble offentliggjort noen timer senere, var imidlertid ikke navnet til Tevez å se.

Lionel Messi er derimot tilbake i troppen etter å ha måttet stå over privatlandskampen mot Tyskland sist med skade. I den kampen klarte for øvrig mannskapet til Martino seg meget bra uten Barcelona-stjernen. Kampen endte med 4-2-seier.

Carlos Tevez står med 13 mål på 64 kamper for Argentina så langt i karrieren. 30-åringens hittil siste opptreden med flagget på brystet var i 2011.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus