Rodgers: – Balotelli er ukomplisert

Mario Balotelli har oppført seg eksemplarisk, ifølge Liverpool-manager Brendan Rodgers. (Foto: Phil Noble, Reuters / NTB scanpix)
Mario Balotelli har oppført seg eksemplarisk, ifølge Liverpool-manager Brendan Rodgers. (Foto: Phil Noble, Reuters / NTB scanpix)

Liverpool-manager Brendan Rodgers hevder Mario Balotellis første måned i klubben har vært fullstendig fri for trøbbel.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den italienske spissen har en historie med å havne i kontroverser, og det manglet ikke på skepsis og advarsler da Liverpool hentet 24-åringen fra Milan forrige måned.

Søndag ble Balotelli offer for en mengde rasistiske ytringer på Twitter etter å ha postet en melding på sin egen konto i kjølvannet av Manchester Uniteds sjokknederlag mot Leicester. «Man Utd... LOL», skrev Balotelli etter den elleville 5-3-kampen.

Britisk politi har i ettertid bekreftet at det er åpnet etterforskning rundt ytringene Balotelli ble utsatt for, og derfor valgte Brendan Rodgers å forholde seg taus om temaet da han møtte pressen foran tirsdagens ligacupkamp mot Middlesbrough.

Ikke krevende

Liverpool-manageren nølte samtidig ikke med å understreke at Balotelli så langt har vært en fryd å jobbe med etter overgangen fra Milan.

– Alle spillere er ulike, og jeg har virkelig trivdes med å jobbe med han så langt, sa Rodgers.

– Han er en bra gutt, han ønsker å gjøre det godt og har vist meg at han bryr seg nok om denne klubben til at jeg vil vie tiden min til ham, la han til.

Liverpool-manageren blåser av dem som måtte hevde at 24-åringen kan være krevende.

– For meg er han ukomplisert. Han er en fotballspiller som ønsker å gjøre det bra i livet og karrieren sin. Og fortsetter han å gi alt og jobbe hardt, vil det alltid være muligheter for ham.

Endringsprosess

Lørdag tapte Liverpool 1-3 for West Ham i ligaen og står med bare seks poeng etter fem serieomganger. Rodgers mener den rufsete starten kan forklares med de mange nysigneringene som må finne sin plass i laget.

– Det pågår en naturlig endringsprosess i spillergruppen, og når man skal gjennom slike prosesser vil det alltid være noen humper på veien, sa Liverpool-manageren.

Tirsdag er det ligacupen som gjelder. Der vil trolig Rodgers hvile flere av sine største stjerner.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus