Meny

Ancelotti vil ikke friskmelde Real

Carlo Ancelotti mener det er for tidlig å friskmelde Real Madrid. (Foto: Sergio Perez / Reuters / NTB scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Real Madrid-trener Carlo Ancelotti mener prestasjonene har blitt bedre, men synes det er for tidlig å konkludere med at klubben er kommet seg over den svake starten.

Real Madrid startet sesongen som forventet med 2-0-seier mot Cordoba. Deretter ble det to strake nedturer i ligaen. Mot Real Sociedad og Atlético Madrid tapte de henholdsvis 2-4 og 1-2.

Hovedstadslaget slo tilbake i mesterligaen hvor de vant 5-1 mot Basel, og i helgens bortekamp mot Deportivo La Coruña ga de seg ikke før de hadde scoret åtte mål.

Likevel mener Ancelotti at de trenger ytterligere et godt resultat for å få mer selvtillit.

– Resultatet mot Deportivo var veldig bra, men det kan også være litt misvisende fordi vi fremdeles har mye å forbedre i noen deler av spillet, sa Ancelotti på mandagens pressekonferanse.

– Vi har de samme problemene vi hadde i fjor, men angrepsspillet vårt er mye bedre. Vi må forbedre forsvaret, men jeg synes vi ser bedre ut enn vi gjorde på samme tid i fjor, fastslo han.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus