Jacobsen mistet førerkortet

Anders Jacobsen bruker ekstra tid til trening om dagen. 29-åringen har mistet lappen i seks måneder. Foto: Tore Meek / NTB scanpix.
Anders Jacobsen bruker ekstra tid til trening om dagen. 29-åringen har mistet lappen i seks måneder. Foto: Tore Meek / NTB scanpix.

Skihopper Anders Jacobsen må klare seg uten førerkortet for bil i seks måneder.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nordmannen ble 23. august stoppet av politiet for å ha kjørt i 64 kilometer i timen i en 50-sone, melder VG.

29-åringen fikk dermed to prikker, og med seks fra før mistet han lappen i seks måneder.

– Jeg følte meg ikke kjempekriminell der jeg var på vei til trening. Sånn ble det. Jeg er blitt stoppet tre ganger tidligere hvor jeg har kjørt litt for fort hver gang. Jeg er nok litt for effektiv i kjørestilen, sa Jacobsen til avisen.

Hopperen har imponert landslagstrener Alexander Stöckl i sommer etter at han har gjort comeback fra skademarerittet sitt. For tiden må derimot den tidligere hoppukevinneren pendle med hopputstyr ved hjelp av buss fra Hønefoss til Oslo for å trene.

– Det er har blitt noen morsomme situasjoner, men jeg må bare takke meg selv for det. Det går opp, men hverdagen er forholdsvis håpløs, sa Jacobsen.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus