Van Gaal tror ikke på Ronaldo-salg

Manchester United-sjef Louis van Gaal tror ikke Real Madrid vil selge Cristiano Ronaldo. (Foto: Eddie Keogh / Reuters / NTB scanpix)
Manchester United-sjef Louis van Gaal tror ikke Real Madrid vil selge Cristiano Ronaldo. (Foto: Eddie Keogh / Reuters / NTB scanpix)
Artikkelen fortsetter under annonsen

Louis van Gaal innrømmer at han gjerne kunne tenke seg å se Cristiano Ronaldo tilbake i Manchester United, men United-sjefen tror ikke det er aktuelt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

De siste dagene har spekulasjonene rundt Ronaldos fremtid for alvor blusset opp i ulike medier. Ronaldo forlot United til fordel for Real Madrid i 2009, men skal ifølge tidligere Real-president Ramon Calderon nå være misfornøyd med tilværelsen.

Om Ronaldo på et tidspunkt bestemmer seg for at nok er nok, vil nederlandske van Gaal stå klar til å hente ham tilbake til Manchester. Ronaldo har blant annet uttrykt seg kritisk til spanjolenes overgangspolitikk.

– Det er alltid en diskusjon rundt det som har med papirer å gjøre. Mediene skal ikke selge Ronaldo nå. Som jeg har sagt om (Radamel) Falcao, så er Ronaldo en spiller som gir laget noe ekstra. Jeg tror ikke Real Madrid skal selge han nå, sier van Gaal.

Offensivt begynner situasjonen å se lys ut for Manchester United. Den nederlandske manageren må sies å ha et luksusproblem i angrepet.

– Falcao er en god angrepsspiller, men som jeg har sagt tidligere er også (Robin) van Persie det. I tillegg har vi Wayne Rooney, Adnan Januzaj og James Wilson. Vi har fem spillere som konkurrerer om to plasser. Jeg må gjøre valget, sier United-sjefen.

Manchester United skal ut mot Leicester i Premier League søndag.