«Nye» United banket QPR

Argentineren Angel di Maria scoret sitt første mål for Manchester United da laget tok sesongens første trepoenger med 4-0 over QPR søndag. (Bildene vises med tillatelse fra TV 2)

Etter tap og to uavgjortresultat i innledningen av Premier League-sesongen var det andre takter for Manchester United mot QPR søndag. Anført av Angel Di Maria vant rødtrøyene 4-0.

Louis van Gaal har absolutt ikke fått en rolig start på sin karriere som United-sjef. Allerede fra første spark i Premier League har nederlenderen måttet tåle kritikk på grunn av manglende resultater.

Med den komfortable 4-0-seieren over Queen Park Rangers hjemme på Old Trafford søndag, ser det ut til at United endelig har funnet seiersformelen.

I den første omgangen mot QPR stemte omtrent alt rødtrøyene foretok seg. Di Maria var den første til å tegne seg på scoringslisten da et frispark fra hans følsomme venstrefot gikk forbi alle i feltet og rett i nettmaskene.

– Jeg er veldig fornøyd med debuten og med min første scoring. Jeg har gjort slike ting på trening, så det var ikke noe overraskende for meg, sa Di Maria etter kampslutt i et intervju vist på TV 2.

QPR sjanseløse

Målet etter 24 minutter var argentinerens første nettkjenning for United etter overgangen fra Real Madrid. Før pause økte Ander Herrera og Wayne Rooney til 3-0 for hjemmelaget.

Gjestene fra det vestlige London hadde svært lite å stille opp med, noe som gjorde at United-forsvaret fikk en rolig dag på jobben.

Der hadde Louis van Gaal for øvrig valgt å spille med en firer i 4-4-2 med diamant, og ikke med sin tidligere 3-5-2.

Offensivt ga det resultater. Juan Mata sørget for 4-0 i annen omgang.

– Vi spilte mye bedre nå enn vi har gjort tidligere denne sesongen. Vi forsøkte å score flere mål, noe vi naturligvis må gjøre med det laget vi har. Seieren er veldig viktig, oppsummerte Mata.