Meny

Northug: – I ettertid ser jeg at det var flaks

PRATER UT: Petter Northug forteller at det var panikk i bilen da han og kameraten innså hvilken alvorlig situasjon de var i etter promillekjøringen i mai. (Foto med tillatelse fra TV 2)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Petter Northug har vært tilbake på stedet hvor han promillekjørte og kolliderte 4. mai. Han forteller at det var panikk i bilen da han og kameraten innså hvilken alvorlig situasjon de var i.

I en ny dokumentar på TV 2 er skistjernen tilbake på ulykkesstedet.

– Her kunne det vært over. Her kunne det vært slutt. Det var flaks. Jeg husker ikke mye av det som skjedde, men i ettertid så ser jeg at det var veldig flaks, sier han, og viser TV-kanalen hvor ulykken skjedde.

Northug sier det heldigvis gikk bra med både ham selv og kompisen.

– Jeg kom meg ut av bilen og stakk herfra og hjem der jeg bor, som er 200 meter lenger bort her, forteller han.

Bakgrunn: Ny bok om Northug: – Tøff tid for ham

I boka om Petter Northug som ble lansert onsdag, kommer det fram at langrennsstjernen hadde 1,65 i promille, samt at han kjørte mellom 80- og 90 km/t da han krasjet på Byåsen i Trondheim.

Trafikkadvokaten Terje Amland sier til NTB at han tror Petter Northug kommer til å få 30 til 40 dagers ubetinget fengselsstraff etter promillekjøringen.

Les også: Northug: – Jeg måtte stenge verden ute

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus