Meny

Trolig bare én endring i Italias lag

SAMME LAG: Antonio Conte kjører trolig stort sett det samme laget mot Norge som spilte mot Nederland i midtuka. (FOTO: EPA/CIRO DE LUCA / NTB Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Italienske journalister tror at Antonio Conte gjør bare én endring i laget som slo VM-bronsevinner Nederland 2-0 torsdag.

Den endringen er han dessuten nødt til å gjøre. Claudio Marchisio er suspendert mot Norge tirsdag og har reist hjem til Juventus etter å ha hjulpet Italia i sin tidligere klubbtreners debutkamp som landslagssjef.

Lazio-spiller Marco Parolo tar etter alt å dømme Marchisios plass som indreløper i 3-5-2-formasjonen. Ellers tror de fleste på uendret startellever, men Matteo Darmian på høyre kant utfordres av Antonio Candreva.

Giorgio Chiellini er skadet og uaktuell mot Norge. Forsvarskjempen har reist tilbake til Juventus. Resten av troppen fortsetter å forberede seg på Coverciano-anlegget i Firenze inntil mandag, da laget reiser til Oslo.

Sannsynlig italiensk lag (3-5-2): Salvatore Sirigu – Andrea Ranocchia, Leonardo Bonucci, Davide Astori – Matteo Darmian, Marco Parolo, Daniele De Rossi, Emanuele Giaccherini, Mattia De Sciglio – Simone Zaza, Ciro Immobile.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus