Balo-bom i Liverpools Spurs-fest

Liverpool-debutant Mario Balotelli spolerer en av sine sjanser i bortekampen mot Tottenham. Selv uten Balotelli-mål vant gjestene kampen klart. (Foto: Eddie Keogh, Reuters / NTB scanpix)

Alles øyne hvilte på Mario Balotelli. Premier League-comebacket hans ble en voldsom sjansesløsing da Liverpool slo Tottenham 3-0 søndag.

Italieneren gikk rett inn på laget etter 160-millionersovergangen fra Milan.

Liverpool-manager Brendan Rodgers får glede seg over at Balotelli i hvert fall kom til mange avslutninger.

Det resulterer sikkert i en god del mål framover.

– Jeg synes han var fantastisk i en time. Spiller han som dette framover, kan han være det som utgjør forskjellen for oss, sa kaptein Steven Gerrard til Sky Sports om Balotelli.

– Jeg er aller mest fornøyd med at vi holdt nullen. Det er en god stund siden sist vi gjorde det.

Bom-bom-bom

Balotelli var innblandet i mye, men scoring ble det ikke for debutanten i Rodgers' 100. kamp som Anfield-sjef.

Dette er nøkkelpunktene i Balotellis Liverpool-debut:

2: Står umarkert og header svakt rett på keeper.

13: Steven Gerrards frispark finner hodet til Balotelli. Nok en gang bommer han med avslutningen.

24: Eric Dier ønsker Super-Mario velkommen tilbake i PL med en beintøff og ren takling. Den sender ballen langt opp på tribunen og Balotelli høyt opp i lufta før han lander med store smerter.

31: Balotelli får ballen på 32 meter. Keeper er helt ute av kurs, men spissen skyter langt utenfor.

44: Sniker seg lurt ut i feltet på en corner og avslutter høyt over.

61: Byttes ut til fordel for Lazar Markovic.

Elendig

For Spurs fortsetter den katastrofale uttellingen mot de fire store i ligaen. Forrige sesong tok Tottenham bare ett av 24 mulige poeng mot Arsenal, Chelsea, Manchester City og Liverpool.

Raheem Sterling ga Liverpool ledelsen etter bare åtte minutter. Han styrte ballen inn fra bakre stolpe.

Steven Gerrard la på til 2-0 på et sikkert straffespark.

Alberto Moreno sto for et langt raid på 3-0. Han vant ballen ved midtsirkelen, løp opp og feide inn et nytt mål.

Dermed har Liverpool slått Tottenham hele 12-0 på de tre siste seriekampene.

Erik Lamela jakter fortsatt på sitt først Spurs-mål. Han misbrukte lagets største sjanse like før pause. Argentineren rotet i medtaket og skjøt svakt rett på Liverpools keeper.