Gazza: – Jeg skal vinne kampen mot alkoholen

– Jeg vet at jeg kan vinne denne kampen. Jeg er alkoholiker, så jeg må ta en dag av gangen, men jeg skal greie det, sier «Gazza». Foto: NTB scanpix
– Jeg vet at jeg kan vinne denne kampen. Jeg er alkoholiker, så jeg må ta en dag av gangen, men jeg skal greie det, sier «Gazza». Foto: NTB scanpix

Tidligere fotballstjerne Paul «Gazza» Gascoigne sier at han tross et nylig tilbakefall er innstilt på å vinne kampen for å holde seg unna alkohol.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Forrige uke ble 47-åringen fotografert da han tydelig medtatt og med en bærepose full av flasker ble tatt hånd om av politiet og ført til en ambulanse.

– Jeg vet at jeg kan vinne denne kampen. Jeg er alkoholiker, så jeg må ta en dag av gangen, men jeg skal greie det, sier Gascoigne til Sunday Mirror.

– Inntil for noen uker siden gikk det flott. Jeg hadde ikke drukket på sju måneder, men jeg har en sykdom, og jeg hadde en dårlig øyeblikk. Nå vil jeg sørge for at det ikke skjer igjen.

Han sa at han begynte å drikke igjen da han fant ut at han måtte flytte fra leiligheten han leier i kystbyen Poole.

Gascoigne regnes som en av Englands mest talentfulle fotballspillere noensinne. Han spilte for Newcastle, Tottenham, Lazio og Rangers. Dessuten hadde han en stjernerolle i Englands landslag som kom til VM-semifinale i 1990 og EM-semifinale i 1996, men han har slitt med alkoholproblemer både under og særlig etter karrieren. (©NTB)

Personvernpolicy