Van Gaal skal fortsette å handle

Manchester United-manager Louis van Gaal er like misfornøyd med sesongstarten som resten av Manchester. I helga skal han rydde opp i stallen. Foto: Eddie Keogh / Reuters / NTB scanpix.
Manchester United-manager Louis van Gaal er like misfornøyd med sesongstarten som resten av Manchester. I helga skal han rydde opp i stallen. Foto: Eddie Keogh / Reuters / NTB scanpix.

Etter en forferdelig sesonginnledning skal Manchester United-manager Louis van Gaal fortsette opprydningen i stallen sin.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nederlenderen har dårlig tid. Allerede mandag stenger overgangsvinduet, men den nye United-manageren forventer likevel store endringer i troppen før «Deadline Day» er over.

– Jeg hadde en samtale etter lunsj med spillerne og sa at kanskje vil vi ha en annen gruppe etter den helgen, fordi spillere vil gå og andre skal komme, sier van Gaal til Manchester Evening News.

Les også: Di María ingen redningsmann

Allerede handlet mye

Dette til tross for at den tidligere Nederland-sjefen allerede har hentet flere profilerte spillere i Luke Shaw, Ander Herrera, Marcos Rojo og Angel Di Maria. Flere skal det bli, ifølge van Gaal.

– Jeg kan ikke si noe om det, fordi det øker prisen. Vi forteller det når tiden er inne. Jeg kan ikke kommentere hvert rykte, sier van Gaal.

Mange spillere har forlatt Old Trafford i sommer, blant annet Nemanja Vidic, Rio Ferdinand, Patrice Evra og Nani. Torsdag ble Wilfried Zaha lånt ut til Crystal Palace, mens også Anderson, Javier Hernández, Shinji Kagawa, Tom Cleverley og Danny Welbeck kan være på vei ut.

Les også: Verheijen: – Van Gaal kjører United-spillerne for hardt

Skal reise seg

Etter tap mot Swansea og MK Dons, og uavgjort mot Sunderland, krever United-fansen oppreisning mot nyopprykkede Burnley lørdag.

Nykommeren har hatt en svak åpning på Premier League med tap mot Chelsea og Swansea, men øyner håp om poeng mot et vaklende United-lag.

– Det er lagd mye ut av Manchester Uniteds situasjon for øyeblikket, men jeg ser fortsatt en lagoppstilling med noen fantastiske spillere, så det er en utfordring for oss. Jeg håper atmosfæren vil være super, sier Burnley-manager Sean Dyche til Burnley hjemmeside.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus