Di María ingen redningsmann

Louis van Gaal så helt forskrekket ut da han overvar Manchester Uniteds 0-4-tap for MK Dons. (Foto: Eddie Keogh / Reuters / NTB scanpix)
Louis van Gaal så helt forskrekket ut da han overvar Manchester Uniteds 0-4-tap for MK Dons. (Foto: Eddie Keogh / Reuters / NTB scanpix)

Rekordkjøpet av Ángel Di María vil ikke umiddelbart fikse Manchester Uniteds problemer, poengterer manager Louis van Gaal.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nederlenderen måtte med en sjokkert mine se sine elever bli knust 4-0 av nivå tre-klubben Milton Keynes Dons i ligacupen tirsdag.

Da bleknet storhandelen av Real Madrid-stjernen Di María noen timer tidligere raskt. Igjen ba van Gaal supporterne om tålmodighet.

Og han var rask til å understreke at Di María ikke er noen redningsmann som kan frelse United umiddelbart.

Les også: United ydmyket i ligacupen

Bidra

– Jeg tror han kan bidra, og det er svært viktig, men vi kan ikke forvente at vår verden er endret fra i morgen, sa van Gaal.

– Han må tilpasse seg kulturen i England, kulturen i Premier League og filosofien til Manchester United.

Men:

– Han skal bidra svært mye til vår måte å spille på. Han er en kreativ spiller. Jeg kan endre systemet med Di María. Han kan spille både som ving og på midtbanen, fortsatte den meritterte treneren.

Les også: Uniteds første poeng under van Gaal

Vond rekke

Van Gaal står fortsatt uten seier etter tre tellende kamper som United-sjef. Ett fattig poeng i PL-starten ble kraftig forverret av nederlaget utenfor London tirsdag.

Derfor fridde han til fansen etter kampen.

– Fansen må tro på filosofien vår. Vi skal bygge opp et lag som du ikke kan skape på en måned eller til og med på et år. Dette var svært skuffende, men jeg håper de (supporterne) beholder troen på klubben og filosofien. Det kommer til å ta tid.

– Vi vet nøyaktig hva vi gjør. Vi har tapt i ligacupen, så denne kvelden har kostet oss muligheten til et trofé. Det er skuffende, bedyret nederlenderen.

Han trenger seier borte mot nyopprykkede Burnley lørdag.

Personvernpolicy