Jovetic straffet Liverpool igjen

STARTET BALLET: Stevan Jovetic feirer 1-0-målet mot Liverpool. (Foto: Darren Staples, Reuters /NTB scanpix)

I vår kjempet de knallhardt om ligagullet. Mandag var igjen effektive Manchester City bedre enn Liverpool i 3-1-kampen.

Stevan Jovetic (23) ble den store mannen i duskregnet. Dejan Lovren var passiv og fikk ikke klarert ballen unna. Dermed endte den i beina på Jovetic som banket inn 1-0 like før pause. Det var Citys første sjanse i kampen.

Liverpool hadde fem mot to i eget forsvar da, men klarte ikke å rydde opp i situasjonen.

Jovetic avgjorde alt snaut ti minutter inn i 2.-omgangen. City rundspilte gjestene ved den anledningen.

Montenegrineren var skadeplagget forrige sesong og fikk bare 15 kamper (fem scoringer). Nå er han helt frisk og trolig på vei mot et målrush.

– Vårt mål er å vinne ligaen igjen. Jeg synes vi spilte en meget god kamp i dag, sa Jovetic til Sky Sports.

Fire på to

Jovetic har møtt Liverpool i to tellende kamper, med fire mål som uttelling ifølge Opta. De to første kom for Fiorentina.

Innbytter Sergio Agüero hadde bare vært på banen i 23 sekunder før han laget 3-0. Lovren var heller ikke denne gangen patent. Argentineren snek seg inn bak stopperen og scoret.

Rickie Lambert reduserte til 1-3 ved hjelp av et City-bein, men det ble ikke mer rød jubel.

Mario Balotelli er spilleklar for Liverpool til søndagens vriene bortekamp mot Tottenham. Han så kampen mot City fra direktørboksen.

Mandag avsluttet laget hans kampen med ti mann etter en skade hos Glen Johnson.

– Jeg synes vi var det beste laget før vi ga fra oss et mål like før pause. Det samme gjentok seg tidlig i 2.-omgangen, sa en skuffet Liverpool-manager Brendan Rodgers til Sky Sports.

Tre lag har full pott etter to runder: Chelsea, Swansea, Manchester City og Tottenham.

Dette er neste neste runde i Premier League,

lørdag: Burnley – Manchester U., Manchester C. – Stoke, Newcastle – Crystal Palace, Queens Park Rangers – Sunderland, Swansea – West Bromwich, West Ham – Southampton, Everton – Chelsea.

Søndag: Aston Villa – Hull, Leicester – Arsenal.