Solskjær sesongåpnet med uavgjort

Solskjær sesongåpnet med uavgjort
Solskjær sesongåpnet med uavgjort
Artikkelen fortsetter under annonsen

Sesongen startet perfekt med tidlig ledelse, men det ble bare ett poeng.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ett poeng i den tøffe bortekampen var godkjent for Ole Gunnar Solskjærs menn. Cardiff-stallen har i løpet av sommeren gjennomgått store endringer med en rekke spillere både inn og ut av klubben.

Les detaljert referat fra kampen

Solskjær håper å gjøre enda noen kjøp, men venter en tøff sesong på nivå to i engelsk fotball.

– Det kommer til å bli et tøft år, det så vi i dag. Det er Championship dette med tette, jevne og harde kamper. Jeg er veldig lettet over at vi tok ett poeng og at vi er i gang, sa nordmannen til TV 2.

Kanonskudd

Solskjær så sitt lag åpne best og ta ledelsen etter 17 minutter da Kenwyne Jones endte en lang periode uten scoring ved å heade inn 1-0. Mark Hudson stusset Peter Whittinghams gode frispark videre, og kraftspissens hodestøt var så hardt at Blackburn-keeper Paul Robinson ikke fikk slått ballen unna.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Etter scoringen spilte Blackburn bedre, og vertene kvitterte med en kanonscoring fem minutter før pause.

Tom Cairney plukket opp ballen fra Jordan Rhodes, tok noen steg og hamret ballen i mål fra over 20 meter. Cardiff-keeper David Marshall fikk bare et par fingertupper på den flotte avslutningen.

Artikkelen fortsetter under Cairneys scoring:

– Det var et flott skudd fra en fantastisk fotballspiller. Tom Cairney kan score tosifret antall mål denne sesongen, sa Blackburn-manager Gary Bowyer ifølge BBC.

Ingen norsk fest

Mats Møller Dæhli hadde en relativt anonym kamp for Cardiff fredag kveld og ble byttet ut i det 55. minuttet. Senere kom Magnus Wolff Eikrem inn og spilte de siste fem minuttene for gjestene.

– Det er den første kampen hans (Dæhli) på dette nivået. Han kan mer og kommer til å utvikle seg og ta dette nivået bedre og bedre. Det er en tøffere liga enn han har vært vant til, sa Solskjær om sin talentfulle midtbanemann.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Joshua King var for øvrig ubenyttet reserve for Blackburn i en kamp som var rimelig tam etter pause. Vertene førte kampen, men hadde ikke gjennomslagskraft nok til å vinne.

– Jeg synes vi var det dominerende laget. Jeg er skuffet over måten vi slapp inn målet på, og vi kunne ha fått et straffespark i første omgang, sa Bowyer.